The Glade 4.0

"Turn the lights down, the party just got wilder."
It is currently Sun Dec 15, 2019 5:05 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 25, 2010 3:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 03, 2009 3:08 am
Posts: 6459
Location: The Lab
http://eqplayers.station.sony.com/news_ ... m?id=52094

Quote:
EverQuest Switching to LaunchPad 3
On December 1, 2010, EverQuest will be switching over to the LaunchPad 3 version of the download client. The older versions will no longer work to download and patch EverQuest.

In order to help with this transition, please share your feedback about any issues that you currently experience with LaunchPad 3. LaunchPad 3 can be accessed through this link!

Note: LaunchPad 3 is not the same as Station Launcher.


I think I linked this in the helpful resources thread a while back, but here is the link to the launcher itself.
http://launch.soe.com/everquest/


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 25, 2010 4:22 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 02, 2009 9:12 pm
Posts: 2364
Location: Mook's Pimp Skittle Stable
Just remember that you don't need to do anything unless you want to help them test it.

The launchpad (if you use it) will automatically switch.

_________________
Darksiege: You are not a god damned vulcan homie.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 12:52 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 03, 2009 3:08 am
Posts: 6459
Location: The Lab
hrm, really?

that statement about "The older versions will no longer work to download and patch EverQuest" seems pretty definitive to me.

Am I missing something?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 12:58 am 
Offline

Joined: Wed Sep 02, 2009 9:12 pm
Posts: 2364
Location: Mook's Pimp Skittle Stable
Sorry, I meant to say that the launcher will automatically swap over.

If you use the old patcher from inside the EQ directory, you will need to change. If you use the Station Launcher (the new default), you won't need to do anything, and it will update automatically.

_________________
Darksiege: You are not a god damned vulcan homie.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 4:27 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 03, 2009 3:08 am
Posts: 6459
Location: The Lab
Ahh, I see..

I stopped using the station launcher when I started multi-boxing. trying to manage multiple installs using the station launcher was a PITA.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 12:50 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 02, 2009 9:12 pm
Posts: 2364
Location: Mook's Pimp Skittle Stable
You might want to swap back. It's much easier to manage accounts using the Station Launcher than the new Launchpad.

The new Launchpad remembers the last account logged on, no matter what directory it's launched from- makes it quite confusing to log on the correct account from the correct directory.

The Launcher will automatically sync an account with a particular directory, so when you log on Account A, it loads from directory A, and when you log on Account B, it loads from directory B.

_________________
Darksiege: You are not a god damned vulcan homie.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 29, 2010 1:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 03, 2009 3:08 am
Posts: 6459
Location: The Lab
All I know is that every time I tried to change the location of the install folder for a particular account, it deleted all of the files in the previous location. Probably some stupid mistake I was making.

I switched to using a shortcut to the launchpad executable out of each install folder. The fact that it remembers the last username isn't a big deal, as long as I don't select the autologin feature.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 29, 2010 2:09 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 02, 2009 9:12 pm
Posts: 2364
Location: Mook's Pimp Skittle Stable
All my directories were from before the launchpad existed, so I can't comment on it and making new directories. What I did was this:

I copied the current directory to the place I wanted it, then opened the launchpad and pointed it to that directory.

Worked great for all three directories/three accounts, and it always launched the proper directory when I logged in to that account.

_________________
Darksiege: You are not a god damned vulcan homie.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group